Pallas studiedag

Geplaatst op 3 december 2018

Pallas medewerkers kunnen zich via onderstaande knop aanmelden.

Beste Pallascollega’s,

Bij dezen sturen wij jullie met trots de aankondigingsposter voor de Pallas studiedag 2019 toe met de vraag deze op te hangen in jullie teamkamer.  Het thema van onze Pallasstudiedag op woensdag 16 januari 2019 is:

De afgelopen Pallasstudiedagen hebben we genoten van een enorme talenten binnen onze stichting. Dit jaar willen we deze krachten samen laten  komen. Jullie zullen een aantal collega’s terug zien die voorheen een rol hebben gespeeld in de organisatie van de studiedagen in Nijmegen, Tilburg en Maastricht.

Ook worden verschillende workshops gegeven door collega’s die werkzaam zijn binnen Pallas.

Door talenten te bundelen komen we op deze dag tot “de kracht van Pallas”.

Er wacht jullie een inspirerend programma.

Allereerst is Gert Biesta te gast in onze collegetour.

In onze huidige maatschappij spelen economische belangen en techniek een grote rol. Dit klinkt ook door in het onderwijs, bijvoorbeeld in de toenemende nadruk op “meten is weten”.

Aan ons de opdracht ons te verhouden tot onze idealen en de actuele maatschappelijke dynamiek.

Het gaat om kwaliteiten die nodig zijn bij het vormen van persoonlijke wijsheid, sociaal-emotionele evenwichtigheid en een vrijheid in creativiteit en verbeeldingskracht. Dhr. Biesta neemt ons mee in dit gesprek.

Aanmelden kan op https://bernardlievegoedschool.registrado.app/pallasstudiedag2019/

Je kunt één workshop kiezen!

Tot slot;

Verschillende scholen hebben het genoegen gehad om deze dag te organiseren. We streven ernaar om deze gastrol voor elkaar te behouden aangezien het ontzettend leuk is om het voor elkaar te organiseren!

Dit jaar een alternatieve locatie en willen we jullie verwelkomen in het congrescentrum Antropia in Driebergen op woensdag 16 januari. Het programma start om 10.00u en duurt tot 15.30u.

Hartelijke groet namens de voorbereidingsgroep,

Loes Kraaijvanger (Coördinator kleuterbouw Meander) en Nicole Degenaar (Schoolleider Bernard Lievegoed School).